Massage

Kalahari Calabash Rygmassage

Med denne nye massage fra Kalahari oplever du en unik massagebehandling med unikke bevægelser, teknikker og sanseindtryk, der vil påvirke både krop sind og sjæl. Den naturlige lyd- og berøringsterapi fra fra de soltørrede Calabashfrugter har indflydelse på sanserne og er udviklet for den ultimative afslappende oplevelse. 
Du får mulighed for at vælge mellem 5 forskellige signaturdufte fra Kalahari og dermed en helt unik og personlig oplevelse.
Varighed 40 min.
Pris 500,- kr.

Kalahari Dessert Candle Massage 80 min.

Oplev Kalaharis skønne Dessert Candle Massage hvor anvender Kalaharis Massagelys med den sarte og skønne Tsamma melonduft, putter dig m. varme sandsække, lader det regne over dit ansigt med fugtgivende facemist og lader den smeltede olie løbe ned over ryggen på dig .. en sanselig oplevelse for krop og sjæl du bør unde dig selv.

Varighed 80 min.

Pris 795,- kr.

NYHED! - TeenAge Massage
Har du problemer med ondt i nakken eller ryggen af de mange timer i skolen eller foran en skærm/tablet/telefon? Har benene vokseværk og dermed får du ømme muskler? eller et helt andet sted? Eller vil du blot forkæles med wellnessmassage? og er du teenager, så book en TeenAge massage 30 min.
Pris 350,- kr.

 

Aroma Massage

Læg dig tilbage og nyd varmen, roen og de skønne Spadufte fra olien som du vælger inden massagen. I aromamassagen starter jeg med at bade og vaske dine fødder og slutter af til sidst med en skøn fodmassage. Herefter er det hele kroppens tur til at mærke mine hænder og vi tilpasser sammen hvor hårdt eller blidt massagen skal være. Jeg anvender dybe strøg,  aku-pressure points, underarme og bløde tryk...

80 min. massage

Pris 795,- kr. Book tid her!

 

Graviditets Massage

Er du gravid og trænger du til kærlig omsorg, så kom og nyd en skøn gravidmassage på min specielle gravidpude hvor der både er plads til barm og mave. Massagen er blid - til medium og vi aftaler hvad dine udfordringer og ønsker er. Der masseres som udgangspunkt med sød mandelolie uden duft, men andet kan aftales hvis ønskes.

50 min. gravidmassage

Pris 550,- kr. Book tid her!

 

Klassisk massage

Klasisk massage er til dig der ønsker en massage der arbejder med muskler, led og bindevæv. Der masseres med mandelolie og du kan vælge mellem 30 - 50 - 80 min. massage
Pris. 395,- / 550,- / 795,- kr.  

Book 30 min. her!

Book 50 min. her! 

Book 80 min. her!

Hot Stone Ryg Massage 

Den ultimative og meditative massage med varme lava basaltsten, der smelter alle spændinger i ryg skulder og nakke. 

Massagen foregår med varme basaltsten der masseres med en varm og sød mandeloile.

Varighed 40 min. + hvile

Pris 550,- kr.

 

Book HotStone Rygmassage her 

 

Hot Stone Massage

Den ultimative og meditative massage med varme lava basaltsten, der smelter alle spændinger i kroppen. Lad dig forføre tilbage til indianernes svedhytter og lad ånderne komme til dig. Massagen stammer fra sydamerika, hvor indianerne varmede stenene der var skyllet i land i bålet i deres svedhytter og blev brugt i deres rituelle seancer, når de havde kontakt til ånderne. Massagen foregår ved at der placeres varme sten på kroppens energipunkter samtidig med at der masseres med de varme sten i en varm og sød mandeloile.

Varighed 80 min.

Pris 795,- kr. 

 

Book Hot Stone massage

Aletas - massage, hudpleje og wellness - Tværgade 7C - 8600 Silkeborg - +45 26 25 29 94 - aleta@aletas.dk

følg med på facebook for konkurrencer, last minute tilbud og nyheder

  • Facebook Social Icon