Klinikken

Velkommen til Aletas

Aletas er en lille hyggelig klinik i klinikfællesskabet Helhedshuset i Mejerigården - lige i centrum af Silkeborg, hvor de 4 gågader går på hver sin side.

På klinikken kan du booke massage, ansigtsbehandlinger, Lycon voksbehandlinger m.m. klik på behandlinger for at se priser og læse mere.

Aleta Frost

Klinikken Aletas ejes og drives af Aleta Frost.
Aleta Frost har siden 1999 arbejdet med massage og hudpleje.
I 1999 blev jeg uddannet Fysiurgisk massør hos Dueholm Massageskole i Glostrup.

Jeg blev ansat i Kurbadet i DGI-byen på Vesterbro i København da det åbnede.i 1999
Fra 2001 - 2008 drev jeg virksomheden Radialis Jobmassage og sideløbende fra 2004 - 2008 Kurbadsaften.dk med Spaklinik i Silkeborg. Herfra arrangerede jeg kurbadsaftener og og kurophold på Hoteller rundt om i Danmark. (Scandic Silkeborg, Golf Hotel Viborg, Hotel Ebeltoft Strand og Hotel Marina i Vedbæk) i weekendenerne og var på Klinikken i Silkeborg i hverdagene.
I en årrække var jeg aktivt bestyrelsesmedlem i Kurby Silkeborg, en erhvervsforening til fremme af behandlinger og sundhedsydelser i Silkeborg og med visionen om at genskabe Silkeborg som Danmarks førende Kurby, ligesom i gamle dage.
I 2008 greb jeg chancen og blev ansat på Hotel Vejlefjord der åbnede sommeren 2008 og der var jeg frem til marts 2014 som behandler, cheftræner og spachef. Sommeren 2014 blev tilbragt på Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing hos Fjordens Wellness som spacoach og fra november 2014 - juli 2015 hos Klinik Karisma, Silkeborg.

Trangen til at være selvstændig med egen klinik blev dog for stor, så da muligheden bød sig for at leje lokalerne på Chr. 8. Vej 60 i Silkeborg, sprang jeg ud i det

Efter 3 år på Chr. 8'sVej blev der for trangt og klinikken er nu flyttet til Tværgade 7C ind i Helhedshuset hvor vi er mange små klinikker samlet under samme tag i 3 plan.

Aletas klinik, står for professionalisme, skønne behandlinger og alverdens fantastiske teknikker får frit spil. Sammen med produkter af høj kvalitet, hvor omtanke for miljø og mennesker er i centrum.

Min Filosofi

Skønhed og velvære kommer af at have det godt, leve et aktivt, harmonisk liv med gode venner og familie, med en fin balance mellem arbejde og fritid. Behandlinger og produkter er sekundære i at få et skønt og afslappet udseende, men kan være med til at give dig et frirum, hvor energien igen flyder frit, hvor spændinger og stress giver slip. Kvaliteten af produkterne er dog af stor betydning og jeg har derfor truffet nogle valg i forhold til hvilke produkter du møder og anbefales hos mig på klinikken, da det ikke er ligegyldigt hvad vi kommer på huden. 

Jeg er stor fan af alt hvad der hedder wellness, spa og massage og henter inspiration fra hele verdenen til mine behandlinger. Jeg er trænet af danske, thailandske, tyske og norske trænere i massage, ansigts-og hudpleje, samt Manicure og pedicure, make-up m.m.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på klinikken.

Vi ses Aleta Frost

Aletas - massage, hudpleje og wellness - Tværgade 7C - 8600 Silkeborg - +45 26 25 29 94 - aleta@aletas.dk

følg med på facebook for konkurrencer, last minute tilbud og nyheder

  • Facebook Social Icon