Kalahari

Nu har du mulighed for at booke en helt fantastisk Luksus ansigtsbehandling - Kalahari Phyto Compound treatment med de skønne produkter fra Kalahari i Syd Afrika.

Videnskaben bag serien ældgammel visdom og kalahari
Kalahari Lifestyle er på forkant med opdagelsen og udviklingen af nye afikanske botaniske komplekser. Dette sker i samarbejde med flere institutter for Plantevidenskab på Sydafrikanske universiteter.
Den traditionelle, afrikanske viden om planterne i naturen forskes der i, for at fastslå effekten af disse ældgamle, botaniske lægemidler. Derved får Kalahari Lifestyle mulighed for at genopdage ældgamle lægemidler og behandlingsmetoder der er i gået i arv fra generation til generation – men som vi nu alle kan få fordel af.
Afrika’s oprindelige folk har udviklet et omfattende kendskab og forståelse for miljøet de lever i, hvilket gør dem selvforsynende med fødevarer og medicinske planter ved hjælp af naturen omkring dem.
Dette folk har levet i et af verdens mest barske miljøer i titusinder af år ved hjælp af deres imponerende viden om planteriget i Kalahari. Denne viden videregives fra stammens ældste til den næste generation, og har sikret dette folks overlevelse.
Nødvendigheden af at skabe et link mellem fortiden og nutiden ved at sprede viden om disse planters fordele, er vigtig. I denne proces har Kalahari brandet positioneret sig som netop det link. Kalahari Lifestyle sikrer, at forbrugeren får tilbudt det bedste, Afrika’s planterige kan tilbyde.

Kalahari er meget mere end fantastiske produkter, det er en serie af produkter der har en høj social ansvarlighed, så når du køber en behandling eller et produkt går der mellem 3 - 80% til sociale projekter i Afrika - bl.a. et food programme der sørger for mad til børn,ældre og svagelige i socialt udsatte områder

Kalahari Lifestyle er inspireret af en inspirerende rejse, der begyndte på de åbne, vide sletter i Kalahari Ørkenen i Afrika.
Carina Franck, stifter og direktør for Kalahari Lifestyle International, voksede op på en farm i Kalahari Ørkenen, hvor de rullende sandbanker og den uendeligt blå himmel var hendes barndoms legeplads. “Fra jeg var helt ung, vidste jeg, at arven fra dette magiske land og dets ydmyge folk var noget, der havde rodfæstet sig i mit indre.”
Mit fokus var, at dele ørkenens ældgamle hemmeligheder med kunden via berøring, lyd, visuel interaktion og duft.
I de sidste ti år har Carina har arbejdet i spidsen af den internationale skønhedsbranche, som konstant er i rivende udvikling. Carina’s passion for Afrika inspirerede hende til at skabe en serie af spaprodukter i verdensklasse, der indfanger Kalahari Ørkenens unikke karakteristika. “Det var vigtigt for mig at hele den autentiske ørkenoplevelsen blev inkorporeret i signaturserien; både jordens farver, rå teksturer og sjældne dufte.
Mit fokus var, at gøre Kalahari Lifestyle oplevelsen til en rejse ved at dele ørkenens ældgamle hemmeligheder med kunden via berøring, lyd, visuel interaktion og duft. Den moderne kundes forventninger har ændret sig, og vi har udviklet den ultimative behandlingsoplevelse der tilfredsstiller forbrugerens individuelle behov ved at customize hver eneste behandling.”
Carina og hendes team har udviklet hvert produkt til perfektion, og der er anvendt de reneste ingredienser naturen kan tilbyde. Hvert eneste produkt indeholder en buket af rene, naturlige olier fra Kalahari Ørkenens rigdom af planter og urter.
Vi har rykket grænserne for opfattelsen af bæredygtighed, ved at anvende naturligt høstede botaniske ingredienser, og vi er meget bevidste om ørkenens skrøbelige økosystemer. Vi insisterer på at arbejde med anerkendte phytotrade organisationer og certificerede, bæredygtige leverandører.
Kalahari Lifestyle’s emballage er 100% genanvendeligt, og vi anvender udelukkende genbrugspapir! Denne  ansvarlighed gør Kalahari Lifestyle til en banebrydende eco-smart serie – og den første på markedet der helt ekstraordinært indfanger det sande Afrika.

 

Carina Franck, Kalahari Lifestyle

Carina Franck er den visionære kvinde bag to af Sydafrika’s mest velkendte brands: Kalahari Lifestyle og Nimue Skin Technology. Kalahari Lifestyle blev lanceret i starten af 2010 og er nu repræsenteret i 16 lande:Tyskland, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Malta, Australien, Namibia og Sydafrika. Nimue Skin Technology er kendt som en af de mest progressive hudplejeserier i hele verden, og findes nu i 30 lande.  Carina voksede op på en farm i Kalahari Ørkenen, og oplevede derfor helt fra barnsben de indfødte folks unikke kultur. Hendes mål er at bevare denne værdifulde, uddøende kulturarv, bl.a. ved at skabe job til Khoi San folket og forbedre deres sociale forhold. Dette kan lade sig gøre ved hjælp af salget af Kalahari Lifestyle produkter, hvor en del af overskuddet går direkte til disse sociale projekter. Det sociale projekt som har den største plads i Carina’s hjerte, er projektet på The KopanPre School, hvor Carina gennem salget af Kalahari Lifestyle produkter, har haft mulighed for at give børnene en god start i livet. Kalahari Lifestyle har støttet ansættelsen af en af de sidste kvinder i verden, der taler det uddøende Nu sprog. Derfor bliver børnene på skolen nu undervist både i det indfødte Khoi San folks kultur og i det uddøende sprog, så denne kulturarv ikke forsvinder.´
‘At give’ er en af de mest værdifulde gaver, du kan give dig selv.
Carina mener, at vores livsfilosofi skal være enkel. Vores livsfilosofi er en naurlig del af os alle, og er en fin balance mellem hvad du elsker at gøre, og hvaf du ønsker at forandre. Carina’s personlige filosofi er, at bringe  indlevelse og medfølelse ind i skønhedsindustrien. “Jeg ved, jeg kan gøre en forskel i andre menneskers liv, ved at minde dem om værdien af at udvise venlighed og respekt overfor andre.”  Carina har skabt en perfekt mulighed for at lade humanitært arbejde smelte sammen med en unik produktserie som Kalahari. Med hendes adgang til et indflydelsesrigt netværk af kvinder i hele verden, kan hun via Kalahari Lifestyle plante et frø af håb. “‘At give’ er en af de mest værdifulde gaver, du kan give dig selv” siger Carina.Ofte er de små ting i livet, dem vi husker bedst. “Jeg føler mig meget priviligeret over at være vokset op i naturen, hvor det magiske ørkenlandskab dannede nogle af de barndomsminder jeg husker allermest klart. Jeg havde tæt kontakt med de lokale Khoi San familier, som også kaldes ‘det glemte folk’. Khoi San folket tror, at hvis vi alle deler, har vi alle nok. Denne filosofi var en del af mig, allerede da jeg var meget lille. Det har været en surrealistisk rejse at se min drøm vokse og blive til det, KalaharíLifestyle er blevet i dag. Hvis dine drømme ikke skræmmer dig… er dine drømme ikke store nok!”

Et par billeder før og efter en behandling på kunde på klinikken d. 30/10.15

Aletas - massage, hudpleje og wellness - Tværgade 7C - 8600 Silkeborg - +45 26 25 29 94 - aleta@aletas.dk

følg med på facebook for konkurrencer, last minute tilbud og nyheder

  • Facebook Social Icon