Firmamassage

Overvejer du firmamassage i din virksomhed?

Vil du gerne give dine medarbejdere bedre arbejdsvilkår, nedsætte sygefraværet og give dem mulighed for at få mere energi til dagens opgaver?

Giv dine medarbejdere mulighed for at forlade deres plads i 30 min. for at besøge mig i et lokale i stiller til rådighed for mig og en briks til firmamassage.

Dine medarbejdere får taget hånd om de skavanker der evt. måtte være, forebygget nye skavanker og når det foregår i virksomheden i arbejdstiden, er det mere sandsynligt at det sker, end hvis de skal aftale tid efter arbejde eller forlade den for at tage ud.

Jeg medbringer alt hvad der skal bruges til behandlingen, så dine medarbejdere skal blot møde op.

Jeg kører ud til jobmassage i virksomheder i Silkeborg mellem kl. 08.00 - 14.00 på hverdage, min. 3 timer pr. gang

Der faktureres hver måned for aftalte behandlinger, samt evt. ekstra behandlinger hvor du som virksomhed modtager en faktura udspecificeret med navne, så du kan afregne med din medarbejder via løntræk. (datoen aftales individuelt med jer)

Pris: 250,- kr. (+ moms) pr. behandling á 30 min.

 

Sådan beskattes firmamassage

Det er skattefrit for dine medarbejdere at få firmamassage, når det sker som forebyggelse eller behandling af arbejdsrelaterede skader. Der er intet krav om en begrundelse fra en læge for firmamassagen eller krav om, at alle medarbejdere tilbydes ordningen på samme vilkår. Skattefriheden forudsætter en konkret, individuel vurdering og arbejdsmæssig begrundelse.

Det er uden betydning for skattefritagelsen, om du somarbejdsgiveren betaler for hele behandlingen, eller om medarbejderen selv betaler for en del af behandlingen. Det betyder heller ikke noget, om massagen foregår i arbejdstiden eller fritiden. Kontakt din revisor for tvivlsspørgsmål.

 

Har du ikke plads til mig i virksomheden til firmamassage, er det også muligt at lave en rabataftale på klinikken, hvor du som virksomhed køber klippekort dine ansatte som de kan bruge på klinikken til firmamassage. Der kan bookes tider online på klinikken til firmamassage.

 

Kontakt mig for nærme info på aleta@aletas.dk - klik her for at se mit cv

Aletas - massage, hudpleje og wellness - Tværgade 7C - 8600 Silkeborg - +45 26 25 29 94 - aleta@aletas.dk

følg med på facebook for konkurrencer, last minute tilbud og nyheder

  • Facebook Social Icon