Brasiliansk Voks

Brasiliansk voks.

Her hos Aletas kan du få den populære Brasiliansk Voks og også Hollywood (full Brasilian) voks.

Jeg anvender Lycon Pinkini Voks, en super skånsom og blid voks, der efterlader huden blød og næsten uden rødme. Til efterbehandling af den sarte hud efter en Brasiliansk Voks anbefaler jeg at du køber Lycon Pinkini Intimate wash, Pinikine Lightening serum, den ultra fugtende, plejende og beskyttende Soothing lotion eller Tea tree soothing lotion til problematisk hud, den er antibakteriel og giver dig optimal fugt og pleje efter din Brasiliansk voks behandling.

Har du problemer med indgroede hår efter voks, barbering eller anden hårfjerning, så prøv Lycon Ingrown X-it solution/cream
- læs meget mere i webshoppen om produkterne fra Lycon

brasiliansk voks pinkini lycon

Til dig som overvejer at få lavet en Brasiliansk voks eller anden intim voks behandling, men er lidt usikker på hvordan og hvor, så er her lidt information.

 

I de senere år har flere specielle voks typer / behandlingsteknikker blevet populære da det er blevet meget populært med det hårfrie look, mange kendisser er foregangskvinder på dette område.

Men det er ikke noget nyt med det hårfrie look. I mange kulturer er det en tradition at fjerne al hårvækst på kroppen undtagen på hovedet. Helt tilbage i Romertiden brugte kvinderne pincetter til at fjerne hårene på kroppen, en langsommelig proces må man sige.

 

Ideen omkring Brasiliansk voks behandling startede i Brasilien, hvor pigerne elsker små bikinier og samtidigt foretrækker det ”hårfrie” look. Senere er varianter af denne behandling kommet frem. (Californien & Hollywood). Det vakte stor opmærksomhed i New York, da de berømte ”J – Sisters” startede metoden med at voksbehandle kendte personer som eksempelvis Madonna og Gwyneth Paltrow.

 

Nedenstående er information om mine behandlinger, hvis du har spørgsmål så ring eller skriv til mig.

 

Bikini voks
Bikini voks fjerner håret ca. 1 cm fra trussekanten. For kvinder der ønsker det mere naturlige look kan vi anbefale en bikini voks, ved denne voksbehandling fjernes alle de hår der er uden for bikinikanten. Man kan evt. trimme de andre hår lidt ned, så der er styr på dem i bikinien.

 

Californien voks - Tanga Voks

Californien betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen med voks som er en meget høj bikini voks behandling, hvor der skabes en smal linje af kønshår centralt i en lodret stribe, særligt velegnet til at bære smalle bikinier med tynde stropper. Man fjerner ikke hårene ned over kønslæberne og mellem ballerne. Også kendt som ”Mohican”.

 

Brasiliansk voks

Brasiliansk voks betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen med voks som inkluderer labia pudenti (skamlæbe) og mellemkødet mellem skede/penis og anus, hvor der levnes en smal stribe eller trekant af hår foran. Brasiliansk voks er også kendt som ”Playboy”

 

Hollywood voks (Full Brasilian)

I takt med, at der de senere år er der kommet mere fokus på hygiejne og personlig kropspleje, er populariteten omkring intim voks steget kraftigt. Mange nyder i dag den lækre, glatte, rene følelse ved at være helt bar. Hollywood betyder den totale fjernelse af kønsbehåringen med voks.

Denne intim voksbehandling handler om at fjerne alt hår på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber, samt mellem ballerne og omkring anus.Ved mænd fjernes alt hår ved roden af penis, på pungen, mellem ballerne, omkring anus. Efter eget ønske kan man fjerne alt hår på skambenet, lave en tynd stribe eller trekant.Også hår mellem ballerne fjernes ved Hollywood. Også kendt som ”Sfinks”.

 

Hvad kræver det at lave en god intim voksbehandling?

God hygiejne er alfa og omega får at opnå en god hudstyrke i intimområdet. Vask området med mild sæbe, brug peelende svamp/handske/creme hver gang du er i bad, så løfter du hårene fri af huden og du fjerner de døde hudceller, der ellers kan lukke huden og skabe indgroede hår. Tør dig grundigt og slut af med god blødgørende bodylotion - jeg anbefaler Lycon Soothing lotion eller tea tree lotion.

 

Når det er tid til ny Brasilians voks eller anden voksbehandling, skal hårene gerne have en længde på 4-6 mm. (ca. 4-5 uger). Dette gør at voksen får et ordentligt greb omkring håret og kan trække hårstrået ud med rod.

 

Hvordan ved du at du er gået til den rigtige behandler?
Den intime behandling og ikke mindst den professionelle dygtighed, der kræves af behandleren, dikterer at behandleren er 100% kompetent til at udføre intim voks behandlinger, det vil sige flere års erfaring er nødvendig. 

Behandleren skal have erfaring med både ”Hot” (Hard) og varm voks. ”Hot” voks er det foretrukne valg til følsomme områder, fordi den tager godt fat og derved er særligt velegnet til at fjerne hår med dybe rødder. Desuden hæfter den kun på hårene og forårsager derfor mindre eller slet ingen ubehag på huden. 

 

Jeg anvender kun Lycon voks. Den har desuden også den fordel at voksen kan anvendes ved lavere temperatur og har en god vedhæftning selv på meget korte hår helt ned til 2 mm

Resultatet er hårfrit i 3-4 uger. Jeg anbefaler, at næste behandling er inden for 4-5 uger for at få det optimale resultat af behandlingen

 

Indgroede hår.

Mange har desværre problemer i bikiniområdet med uren hud, folliculitis (småbumser/skægspest), hudorme, nedgroede hår og tilstopning i hårsækkene. Til disse problemer anbefaler vi vores super effektive Ingrown-X-it Solution, en super effektiv spray til ansigt og krop. Virker mildt exfolierende, samt modvirker og afhjælper ubehag ved indgroede hår. Beroliger irriteret hud og virker fugtende. Super efter voks, barbering, hårfjerningscreme, elektrolyse, ved udbrud eller tilstoppet hud. Svier eller brænder ikke. Ingrown-x-it sprayes på tør hud efter voksbehandling eller barbering. Sprayes direkte på det område, som skal behandles og masseres ind med rene hænder. 

Prøv også Lycon Ingrown x-it cream med salicylsyre, frugtsyre, allantoin og arnica

køb dem på klinikken eller i webshoppen som du finder her.

Aletas - massage, hudpleje og wellness - Tværgade 7C - 8600 Silkeborg - +45 26 25 29 94 - aleta@aletas.dk

følg med på facebook for konkurrencer, last minute tilbud og nyheder

  • Facebook Social Icon